eMoSHiT

Bereid je voor op veel woorden

en nog meer gevoelens

more

De-linkjes-die-Sara-je-zou-Facebook-messengeren-als-jullie-besties-waren

Sara Theunynck // dinsdag, 2 februari 2016


Sara verdwijnt vaak ‘in het eindeloze gat’ dat sommige mensen vrolijk het internet durven noemen.
Het goede nieuws is: ze kruipt er terug uit en ze brengt linkjes mee die ze met jullie wil delen.

Pinterest is er niet alleen voor mooie doehetzelfdingen die ik nooit van mijn leven zou kunnen. Nee, je kan er ook supercreepy dingen vinden.

Ben je aan het solliciteren? Of ga je ooit nog solliciteren? Lees dit en neem het mee. Dat is ons advies. Steek het in je rugzakje en neem het mee. Wij kunnen gelijk niet wachten om het te proberen, en vinden het op dit moment oprecht jammer dat we een job hebben, gewoon omdat we nu niet kunnen solliciteren en dit toepassen.

Je hebt het misschien al gezien. Maar ik kan niet uit het internethol kruipen en het nieuwtje van de baby-luiaard-die-gered-is-op-een-snelweg-in-Ecuador-door-politiemannen, niet meenemen. Sorry. Dat gaat niet. Want babyluiaard.

makesense

Duidelijk, gezien het voorgaande. Maar wacht tot ik de rest van de linkjes toon.

Door de extreme zeikbal die de wereld is, is mijn vertrouwen in de mensheid op dit moment -2.534. Ongeveer. Maar verhalen als dit doen mijn hart smelten tot één kleffe kaasbal, waardoor ik heel de avond heal the world wil neuriën, geurkaarsen wil aansteken, en denken dat alles toch goed komt. Zelfs al gaat het over Starbucks. Wiens koffie sucks. (Ga naar een échte koffiebar voor goeie koffie, daar, ik heb het toch maar gezegd)

Sorry Maartje (evil lachje). Maar die had je kunnen zien aankomen.

Ik heb al op veel momenten Oprah willen zijn. En heel soms denk ik dat we soulmates zouden kunnen zijn. Zoals nu, ik zweer het.

Twee dingen die hier wel grondig mis mee zijn? Ten eerste: ik mag geen brood meer (gluten) en ten tweede: het idee dat het enthousiasme van Oprah misschien NIET OPRECHT is maar gewoon geïnspireerd door de cheque van een triljoen euro die ze van Weight Watchers heeft gekregen. Not cool, Oprah, als het dat is.

Zita denkt sinds kort dat er een virus met haar naam aan het oprukken is. Aandoenlijk. Niet het virus hé. Dat is griezelig en beangstigend. Wel Zita die denkt dat een virus haar naam heeft en daar ook oprecht triestig over is.

Veel liefde voor dit Hawaïaans meisje in de Ellen show. 10-jarige Sara zou dat meisje willen zijn. Zelfs met haar naam. Haar naam, jongens. Hoe goed.

En om af te sluiten: als je mij tegenkomt op café, vertel mij dan het nutteloze ding dat je gedaan hebt. Ik ben 110 procent voor het inbouwen van nutteloze tijdsbesteding. En daarna kunnen we dan praten over creatieve dingen. En samen defunctionele tijdsbesteders raar vinden.

 

 

 

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.