eMoSHiT

Bereid je voor op veel woorden

en nog meer gevoelens

more

Team Regilio

Sara Theunynck // woensdag, 17 februari 2016


Geef toe, jullie kijken ook naar Temptation Island. Net zoals wij, om de intermenselijke dynamiek te bestuderen en omwille van het interessante psychologische experiment.

En nu is het volgende gebeurd. Wij voelen oprecht gevoelens van tederheid voor Regilio.

Regilio en zijn flesjes water.
Regilio die met zijn honderd ton spieren als eerste naar bed gaat en daar het deken knuffelt als was hij een 6-jarig meisje.
Regilio die zegt: ‘maar dan ben je er klaar mee, en ontmoet je iemand waar je je goed bij voelt. Dat was bij Kirsten.’ (Ok, hij zegt daarna ook: ‘En sindsdien, in één keer aan de ketting’. Maar hij bedoelt het niet zo.)

Daarom wij zijn Team Regilio.
TEAM REGILIO! Onze t-shirts zijn besteld. Ons spandoek is gemaakt. Wij geloven in Regilio. Wij hopen dat Regilio het haalt. De rest van de mannen, tsjt. Luc en Marvin zijn 18-jarigen op Spring Break en Haroon is een tweezakkig kwalletje. Maar Regilio, daar hebben wij een boon voor.

Want Regilio, die wil wel, hoor. Die doet keihard zijn best, maar geef toe, hij heeft het niet makkelijk. Hij moet de drank weerstaan en Jill ‘ik krijg wat ik wil’ en alle andere borsten en nog meer drank én een resem dates met vrijgezellinnetjes. Regilio vindt dat niet makkelijk, dat is duidelijk. En hij is ook bezorgd. Bezorgd dat de houding van die Belgische jongetjes hem ook in de problemen gaat brengen.

En wij zijn bezorgd. Bezorgd dat Regilio het lastig krijgt, you know, met Jill en alle andere borsten en liters vodka. Dus zijn wij nu Team Regilio.

Regilio, dude, we zijn er voor je. We got your back. YOU.CAN.DO.THIS.

sara & regilio

Zie hoe enthousiast Regilio een selfie neemt van ons drie. En hoe hij afstand houdt. Hoeveel wij ook ons best doen. Want Regilio weerstaat aan de verleiding. Dat is Regilio.

 

 

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.