eMoSHiT

Bereid je voor op veel woorden

en nog meer gevoelens

more

Regilio heeft ons in de vorige aflevering niet teleurgesteld, benieuwd wat hij vanavond doet …

Zita Theunynck // woensdag, 24 februari 2016


Meer zelfs. Regilio is een betere interviewer dan de FRIKKING PRESENTATOR van Temptation Island. Die blijft trouwens echt beneden al onze verwachtingen (ik weet niet wat onze verwachtingen waren, maar ze lagen in ieder geval boven dit). Regilio daarentegen gaat voor het diepteinterview. Regilio is gelijk de Louis Theroux van Temptation Island. Betrokken, intens, meelevend, maar toch afstandelijk. Petje af, Regilio.

Nog aandoenlijker is Regilio’s schuldgevoel. Hij maakt zich zorgen, omdat hij beloofd had aan de meisjes dat hij op hun mannen zou letten. En nu Luc zijn nieuwe Jolyn (MET EEN YPSILON: ‘ECHT WAAR MAMA VAN JOLYN’) heeft gevonden en Marvin de uitspraak van Jill-ik-krijg-wat-ik-wil heeft waargemaakt, is er maar één iemand echt de dupe. Regilio. Hij lag te slapen, gun hem toch nog die paar minuutjes rust alsjeblieft.


“Ik ga binnen en zie Jill met een glimlach naast ‘em liggen. Die denkt: missie geslaagd.

Nou ja, ik dacht: mijn missie is niet geslaagd. Want ik heb het niet kunnen verkomen.”


Sorry, dude. Echt waar.

 Regilio vindt het verder niet erg dat alle vrijgezellen zijn liefje een hete teen vinden. Dat vindt hij zelf ook. Prima.

 

Regilio, wij mogen ondertussen al Regiel zeggen, wij steunen je. Tot. Het. Einde. Of totdat je op een ander kruipt (MAAR WE DENKEN NIET DAT DAT GAAT GEBEUREN, OK?)

 

P.S. wij zijn niet alleen Team Regilio zijn, Regilio is ook Team Emoshit!  4 topnotch vingers, en een smiley (hij lacht met onze mopjes – hoe goed is dat?).

regilio

 

 

 

Wij denken dat jij deze artikels ook wel leuk gaat vinden

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.