eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

De-linkjes-die-Sara-je-zou-gmail-chatten-als-het-nog-2004-was

Sara Theunynck // maandag, 7 maart 2016


Sara verdwijnt vaak ‘in het eindeloze gat’ dat sommige mensen vrolijk het internet durven noemen. Het goede nieuws is: ze kruipt er terug uit en ze brengt linkjes mee die ze met jullie wil delen.

Zie hoe zot hersenen zichzelf die rare rimpelige groeven geven. Hersenen. De max.

Dit is zo’n goed stuk. Ik wil de hele tijd YEAH roepen en mijn vuist in de lucht steken. En ons sociale zekerheidssysteem prijzen. Als je heel het stuk niet wil lezen (omdat je Temptation Island van vorige week nog moet zien of dringend een dutje moet doen), lees dan deze zin:

“No woman (or man, for that matter) ever said, hey, you know what would be great? If I could get up at 5am, make breakfast for everyone, then get dressed (with heels, natch), drop my kids off at daycare, go to work for 10 hours, pick the kids up, come home, cook dinner, clean up, put the kids to bed, work in bed ’til midnight so I don’t get behind at work, then do it all again tomorrow on 5 hours sleep.”

En dat is waar. Alles alles alles alles is niet meer leuk. En 1 dag bekomen van het krijgen van een kind is waanzin, Amerika. Waan-Zin.

OF COURSE I WANT TO BE REAL AND AUTHENTIC, BUT I ALSO WANT TO BE FUCKABLE — THE FUCKABLE FEMINIST. Of hoe het is om een sexscène te filmen als je een eetstoornis hebt. Bekijk ook de minireeks. Die is goed. En doet je ook denken: wat ben ik blij dat ik niet in bullshit Amerika woon. Want soms denk je dat daar wil wonen: zon, frietjes overal, celebs, goedkope benzine, meer smoothies . Maar nee hoor.

Mike Posner is een held. (danku Eva om mij op zijn spoor te brengen). Ik kan niet zeggen dat dit herkenbaar is, maar wel goed geschreven en schoon en leerrijk. Mike, wil je mijn lifecoach worden?

Om deze tweet moest ik hard lachen. Verder draagt hij niets bij tot het leven of tot voortschrijdend inzicht. Sorry.

OMG. Ik ga nooit meerdere kinderen nemen. Dat blond kindje is wel hilarisch. Is er een type kind dat met kleren aan komt? Zodat je dat nooit moet aan- en uitkleden? Wanneer gaan ze spray-on kleren voor echt uitvinden?

How i want to slap you in the smug face eerder.

Hoezo, ik mag hier geen garage maken?” Vlaanderen, I love you.

 

 

 

 

Wij denken dat jij deze artikels ook wel leuk gaat vinden

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.