eMoSHiT

Bereid je voor op veel woorden

en nog meer gevoelens

more

Regilio, are you with us?

Zita Theunynck // dinsdag, 8 maart 2016


Je hebt je ook in de voorbije aflevering weer van je beste kant getoond. Jij pakt Temptation Island aan met de ijver en serieux die het verdient, het is tenslotte een relatie-test, geen drankvakantie/realityprogramma.

Zielepoot presentator kon haast niet verbergen hoe blij hij was dat Marvin in de fout was gegaan (DIT IS ZO GOED VOOR DE TV, zag je hem denken).
Jij vond dat niet.
Jij was een en al ongeloof.
Hoe kon het dat Marvin zo diep (letterlijk) in de fout was gegaan?
‘Man toch’, was het enige wat je zei. Niemand die de gevoelens van gemeenschappelijk Vlaanderen en Nederland beter had kunnen verwoorden.

Je was ook bang voor wat het gedrag van Marvin voor jou zou betekenen.
‘Wat moeten onze vriendinnen denken, als ze deze beelden te zien krijgen?’
Wees gerust Regiel. Kirsten wordt niet ongerust bij het zien van Marvins beelden. Integendeel, ze kan haar zelfvoldane glimlach moeilijk verstoppen wanneer de anderen geconfronteerd worden met ‘beste heftige’ beelden en zij gewoon naar onschuldige beelden van jou mag kijken.

Bij het tweede kampvuur had je ook nog een boodschap voor je vriendin.
‘Ze heeft na het eerste kampvuur goed gevierd, dat heb ik ook gedaan. Maar ik hoop dat ze het nu toch wat rustiger aan doet met de alcohol’. Kirsten is geen braaf Turks meisje.  Kirsten onder de invloed van alcohol…gevaarlijk. Zoveel is zeker. Maar het voordeel aan Kirsten is dan wel weer dat ze flirten kan plaatsen en zien als wat het is: flirten namelijk.

Dus Regilio, we weten: you got it under control. Er is maar één ding dat ons echt zorgen baart. De manier waarop ze vandaag bij VIJF bezig zijn met je te framen. We zien quasi nooit beelden van jou. En dan BAM! bij het kampvuur heb je daar die Dirty Dancing beelden met Veronique, zomaar zonder enige uitleg, uit zijn context gerukt. Niet alleen voor Kirsten, maar ook voor ons, kijkers en Temptation fans. Dat vinden wij er ZWAAR over. Gelukkig kan Kirsten het allemaal goed plaatsen. En gelukkig deed jij alsof je Veronique niet kon dragen. Jij bent de enige man waarbij zijn vriendin opleeft als ze beelden van haar vriend en een andere vrouwt ziet. We quoten Kirsten: “Zie, ze is te swaar”. Goeien bal R.

Regilio, we zijn nu vijf dagen ver.

De inzet wordt groter.
De Temptation wordt sterker.
De geruchten ook.
Regilio, je hebt al zoveel bewezen. We’re with you. Are you with us?

Are you with us?? Are you with us?

 

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

3 reacties op “Regilio, are you with us?

 1. Voskosmos schreef:

  Regilio is een baas. Gisteren gingen ze bij Vijf echt wel te ver: ze lieten de seksscène van in de trailer (het enige wat ons echt interesseert, laten we eerlijk zijn) niet eens zien én in het voorstuk van volgende keer wordt geïnsinueerd dat Regilio ook de fout in gaat?! AARGH.

  1. Zita Theunynck schreef:

   de seksscène van in de wat….
   Wij zitten hier in spanning te wachten en proberen je zin te ontraadselen, maar we begrijpen het niet. Verlos ons uit ons lijden.
   Dat ze bij VIJF te ver gaan, daar heb je het sowieso al juist.

   1. Zita Theunynck schreef:

    Sorry, de site deed raar. Je hebt weldegelijk een volledig zin gevormd. 🙂 Sorry, nogmaals duizend excuses. En we zijn het eens. VIJF is echt met ons voeten aan het spelen. Iemand moet naar Annelien bellen en dit recht trekken. DRINGEND. Of met iemand anders bij VIJF, wie zijn daar eigenlijk de bazen?

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.