eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

Minder haar wassen. Meer slapen.

Sara Theunynck // zaterdag, 16 april 2016


Slapen is belangrijk. Ik weet dat al lang, maar soms heb ik de neiging om dingen die ik al heel lang weet, toch te vergeten, omdat dat beter uitkomt. Wanneer er heel veel dingen tegelijk moeten gebeuren, denken mijn hersenen wel eens: ALS we nu eens besparen op slaap, dan hebben we meer tijd voor andere dingen. Het lijkt ook stoer om dat te zeggen: ik verwezenlijk gewoon dingen in de uren waarin anderen slapen. Dan voel je je lekker verheven boven alle slapende losers.

Tot het moment aanbreekt waarop ik aan mezelf moet toegeven dat ik een slapende loser ben. Ik kan niet goed werken, leven, blij zijn zonder slaap. Zonder slaap word ik een heel chagrijnige boze mol. Ik zie er slecht uit, ik voel me slecht en ik ben heel dramatisch over alles.

En nu heeft een slimme Amerikaan dat ook bevestigd, dus nu is het echt: lees deze geniale gedachten. Ik heb minstens vijf keer ‘uhu’ gemompeld bij het lezen en ook nog een keer een fistbump in de lucht gedaan.

Zie je, ik ben net een eigen zaak begonnen. En daarnaast heb ik ook nog een job. En een Emoshit.
Dus dat betekent dat ik veel werk. En werk. En dingen doe. En werk.
En ik probeer verder ook gewoon nog mijn leven te leiden: eten maken, bij mijn lief zijn, kleren aandoen, mijn haar wassen… Dat lukt behoorlijk goed.

Maar…soms ben ik dus geneigd om te besparen op slaap, omdat slaap zoveel tijd van gewoon ‘leven’ pikt. En dat is geen goed idee.

Daarom heb ik de volgende levensfilosofie omarmd:
emoquote van het moment - ondernemers

Vettig haar staat garant voor een rijk en inspirerend leven, y’all.

 

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.