eMoSHiT

WANT SOMS WILLEN WIJ GEWOON ONS HART UITSTORTEN OP DE ZETEL BIJ OPRAH

EN DAT ZE ONS EEN VAN HAAR PERFECTE ZAKDOEKEN AANREIKT

more

Mijn pril huwelijk in enkele tekeningen

Zita Theunynck // maandag, 31 oktober 2016


Ik ben op 10 september getrouwd.
Met een fantastische man.

Het zag er zo uit.

2016_09_10_zilo_hr-345

2016_09_10_zilo_hr-163

2016_09_10_zilo_hr-168

2016_09_10_zilo_hr-138 2016_09_10_zilo_hr-585 2016_09_10_zilo_hr-586

2016_09_10_zilo_hr-632 2016_09_10_zilo_hr-448

Sindsdien vraagt iedereen me met verwachtingsvolle blik:
‘en???’,
‘hoe is het?,
‘het getrouwde leven?’,
‘als getrouwde vrouw?’,
‘he?’ (grote ogen, staren, verwachtingen)

En ik heb gemerkt dat ik het niet zo eenvoudig vind om juist op te antwoorden. Ik maak slechte mopjes. Of ik zeg ‘het is de max!’ en nadien denk ik: ‘dit zegt nog niet half wat ik eigenlijk wil zeggen’. Het is niet dat ik geen woorden vind (ik vind altijd woorden). Het is dat ik de juiste woorden niet vind. Daarom hier enkele situaties die zeggen wat ik wil zeggen.

Wat het is om getrouwd te zijn – 1

huwelijk-boxen-2

‘liefje, hey, ik ben er ook nog’, zeg ik dan soms. En dan zegt hij ‘mmmmrw’.

Wat het is om getrouwd te zijn – 2
DUS ik heb mijn vagina al eens aan frennen gefietst (het overkomt de beste).
Dat is het sucky deel van het verhaal.
Dit is het leuke deel.

huwelijk-vaginacreme-0

huwelijk-vaginacreme

huwelijk-2-vaginacreme


Wat het is om getrouwd te zijn – 3

huwelijk-onderbroeken

Wat het is om getrouwd te zijn – 4

huwelijk-ikea-3Waarheid.

huwelijk-ikea-3


Wat het is om getrouwd te zijn – 4

huwelijk-nootjes-6

huwelijk-nootjes-4

huwelijk-nootjes-3

huwelijk-nootjes-5
Het is gewoon belachelijk.


Wat het is om getrouwd te zijn – 5

huwelijk-roosteren-2 huwelijk-roosteren-3

Wat het is om getrouwd te zijn – 6

huwelijk-mozarellahuwelijk-mozarella-2
E
r is niets mooier, beter, zaliger als met iemand getrouwd zijn.

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.