eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

Foute februari: Emoshit kijkt Astrid

Zita Theunynck // woensdag, 1 maart 2017


Nu we niet mogen drinken, hebben we iets anders nodig dat de druk van de ketel haalt, en ons de dingen doet relativeren. Iets zoals op café gaan, leuteren en niet denken over de moeilijke dingen van het leven. Daarom kijken we foute televisie in februari. Verwacht je aan onze blik op Temptation Island, Blind getrouwd, Astrid en misschien doen we De Jurk ook wel. 

Deel 3 – Astrid.

Een korte update deze keer, want we hebben niet veel tijd. Nu, het programma is nu ook niet zodanig inhoudelijk onderbouwd en gevuld, dat we er veel over kunnen zeggen. Enkele zaken die we toch willen meegeven.

Die intro
Mooi en Meedogenloos is van zijn troon gestoten, want nu heb je de intro van Astrid. FENOMENAAL. Zeker dat beeld van Astrids hoofd tegen die Amerikaanse vlag: wauw. Of Astrid die in slow motion op het strand wandelt. Of nee, die rare, vage fade outs van haar jurk die overgaan in wolken op het strand, of de Hollywood Hills. Wij dachten dat dat iets van powerpoints in de jaren ’90 was. Maar wij hebben ons duidelijk vergist. In ieder geval. Dat is nog eens een intro waar met hart en ziel aan is gewerkt. En dat kunnen wij alleen maar toejuichen. Ook goed dat er enkel beelden van Astrid te zien zijn. Het gaat dan ook over haar, laten we niemand iets anders wijsmaken. Thumbs up for the art direction guys. Very professional, you know.

Astrid heeft ‘passie in een relatie’ ontdekt
Ze heeft er lang op moeten wachten: maar het is gebeurd. Astrid heeft het grote lot gewonnen. In haar relatie met Bram is er ook sprake van affectie, genegenheid, passie en ‘zorgen voor elkaar’. EINDELIJK, denken we allemaal tegelijkertijd. Dat is hoe het hoort te zijn. En dat ziet er een beetje walgelijk uit (zeker omdat ze met den John eigenlijk alleen fake-kuste en we dus niet wisten aan wat we ons moesten verwachten) maar het is goed voor haar. Iedereen verdient echte liefde. En goed dat er twee mensen bestaan die zo raar zijn (maar echt ZO RAAR)  en mekaar toch gevonden hebben.

Astrid heeft naast ‘passie in een relatie’ ook ‘de liefde voor natuur’ ontdekt
Astrid woont nu al x aantal jaar in California, maar sinds ze Bram kent, gaat ze voor het eerst de natuur gaat ontdekken. Voor het eerst! ‘Daarvoor had ik daar gewoon niet zo’n interesse in’, zei Astrid. Dat wij dit raar vonden, is een understatement. Want oké, dat ge in België zegt: ‘De Ardennen, dat zegt mij gewoon niet zoveel’, dat vinden we raar, maar we begrijpen het nog tot op een zeker niveau. Maar die woont wel naast freaking Yosemite National Park en the Grand Canyon hé.
Enfin, om maar te zeggen. Net wanneer je denkt: ‘Hee die Astrid, eigenlijk zit er wel veel meer in haar dan iedereen denkt’, moet je die mening toch weer een beetje bijstellen.

Astrid had nog nooit een walvis gezien
Dat vonden we dan weer wat tegenvallen. Daar hadden we toch meer van verwacht. Wij dachten dat Astrid zeker al duizend walvissen had gezien. Ze heeft zo’n leven waarvan je denkt: die ziet veel walvissen. En dolfijnen. En andere bedreigde diersoorten (in resorts).

Haar taalgebruik is nog altijd very Astrid
Met veel You Knows en ook wel wat That’s Awesomes ertussen gegooid. En heel veel L.A.’s. Af en toe ook die Bohemian Lifestyle, weetgewel?

Bramski, wij weten het ni(et)
Wij vonden Den John nooit grappig. Maar we moeten onze mening herzien. In vergelijking met den Bram was Den John was eigenlijk wel ca va grappig. Maar Den John blijkt nu een gemene geldwolf te zijn die onder 1 hoedje spant met de ex-manager van Astrid, dus we geven Bram nog wat krediet. En hij heeft haar op zijn hoofd, dat is ook een pluspunt. En hij durft al eens streng zijn tegen Astrid, nog wat pluspunten. Dus oké, Bramski, make it happen, baby.

Waar is ‘De Lau’?
Kunnen ze daar bij VijfTV even een antwoord op geven? Of dat even in een conversatie verwerken? Want wij zitten ons allemaal wel af te vragen, ‘Heeft dieje gast nog een job nu Astrid weg is bij Den John? En kan hij die villa in L.A nog betalen nu?’

Astrid, het ga je goed. 
We zouden zeggen ‘just be yourself’, maar jij hebt dat niet nodig.
XOXO
de gezusters Theunynck

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

3 reacties op “Foute februari: Emoshit kijkt Astrid

 1. Liese schreef:

  En ineens heeft ze een bff die in de vorige reeks nooit voorkwam.

 2. Ine schreef:

  Ik wil ook wel zo’n mooie intro voor mijzelf, dat zal dan waarschijnlijk op het strand van De Haan moeten in plaats van Malibu, maar soit. Ik vind het een heerlijk programma en ik zou graag is een pint gaan drinken met Astrid, volgens mij is dat kei gezellig.
  En ook: Bram = Jay Vleugels

  1. Sara Theunynck schreef:

   OMG JA. Bram Vleugels.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.