eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

Sorry, maar ik voel mij nu heel vuil.

Zita Theunynck // zaterdag, 8 april 2017


Dat gevoel kwam na het lezen van een artikel over hoe lang je je kleren mag dragen vooraleer je ze moet wassen.
Ik vond dit een heel shockerend artikel.

Conclusie: ik ben echt één heel vuile sloerie en slechte huisvrouw en gewoon vuil, vuil, vuil.

Toch wat betreft pyjama’s, ik verlies dat echt uit het oog hoe lang ik die aanheb en soms gooi ik die echt pas na 3 weken in de was, terwijl je die na 4 dagen moet wassen!
Ook wat betreft: bh’s. Ik heb maar 3 bh’s, hoe kan ik die dan om de 3 à 4 dagen wassen? Dan ben ik gewoon heel de tijd bezig met bh’s wassen! Ik durf echt letterlijk niet zeggen hoe lang ik mijn bh’s aandoe. Shit jong.
En als een t-shirt niet stinkt na 2 dagen, doe ik die nog eens aan.


IK IN PROPERDERE TIJDEN.

Ik moet dringend aan de hygiënische kant van mezelf werken. Ik dacht dat ik vooral spiritueel werk moest doen, maar dat is niet. Ik ben vooral vuil.

Onderbroeken en sportkledij doe ik wel goed. Want daarbij heb ik heel duidelijk geleerd dat je dit meteen in de was moet doen. De rest was altijd heel vaag, waardoor ik daar geen regels voor heb, en ik dus duidelijk maar wat aanmodder. (Ja, die ‘modder’ is intentioneel: ik zocht naar een vuil werkwoord, goed he?)
Gelukkig draag ik geen badjas, anders moest ik die ook nog eens elke week wassen. Fieuw.

 

Voilà. Dat was het.

Ik moest het gewoon efkes kwijt.

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

Eén reactie op “Sorry, maar ik voel mij nu heel vuil.

  1. Liese schreef:

    Hahaha de ene zijn geur is ook niet zoals den anderen hè!!!!

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.