eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

Elke dag wel iets: 13

Sara Theunynck // zaterdag, 14 september 2019


ZIEK

2019 is het jaar waarin mijn gezondheid het best te vergelijken is met de donkerharige vrouw in het scenario.

via GIPHY

PUNCHED IN THE FACE OVER AND OVER AND OVER.

Griepke, keelontsteking, virus op de lever, rare bobbels op handen, oorontsteking, buikgriep, darmbacterie, zotte rugpijn: allemaal out to get me.

Niks ernstigs gelukkig, maar gewoon niet in staat om on top of things te geraken. Een beetje zoals deze garnaal.

via GIPHY

Ik wil dolgraag die roze macaron tot bovenop die rots krijgen, maar het lukt mij gewoon niet.

Op dit moment schrijf ik deze prachtige post met kleine gezwollen etter-oogjes en een gigantisch triomfantelijk rood oor. Mijn keel voelde zich zowat uitgesloten van het feestje, dus die is ook aan een zwellingsmanoeuvre bezig. Terwijl ik eerder deze week met een oprechtheid waar de Dalai Lama nog een punt aan kan zuigen aan mijn collega’s verkondigde dat ik de rest van dit jaar niét meer ziek zou zijn.

Ha.

via GIPHY

Ik weet wel dat ik veel te danken heb aan de allerliefste virussen-bacterie-verspreider die in mijn huis woont, maar ik dacht ook dat ik zoveel beter was geworden in handen wassen en het soort dingen dat ik in tijden van goeie weerstand nonsens vind.

Maar dus, wie heeft er een plan? Een oplossing? Een truc die ik niet heb? Cuz i needs it.

via GIPHY

Danku.

Wij denken dat jij deze artikels ook wel leuk gaat vinden

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.