eMoSHiT

WANT SOMS WILLEN WIJ GEWOON ONS HART UITSTORTEN OP DE ZETEL BIJ OPRAH

EN DAT ZE ONS EEN VAN HAAR PERFECTE ZAKDOEKEN AANREIKT

more

Elke dag wel iets: 44

Sara Theunynck // dinsdag, 15 oktober 2019


Ooit zei een leuke jongen tegen mij dat ik cool zou kunnen zijn als ik niet zo hard zou lachen met mijn eigen moppen.

Dat deed pijn. Want ik wilde zo graag cool zijn. Ik kan niet zeggen dat ik toen gestopt ben met lachen met mijn eigen moppen. Volgens mij ben ik daartoe niet in staat. Maar ik ben ook nooit vergeten wat hij toen zei. Ik weet nu wel dat hij echt niet zo leuk geweest kan zijn, als hij zoiets zou zeggen.

Enfin, ik ben dus nooit cool geworden. Maar ik ben nu wel omringd door mensen die mij leuk, grappig, lief (en irritant betweterig en luid en saai) vinden. Mensen die nooit gevonden hebben dat ‘cool’ zijn iets bewonderenswaardig is.

Ik ben Sara en je kan mij herkennen aan het feit dat ik erg hard lach, met mijn eigen moppen maar ook met die van een ander. Want lachen is leuk en cool zijn is overschat.

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Eén reactie op “Elke dag wel iets: 44

  1. Tina schreef:

    Jij bent elke dag een beetje meer een life coach voor mij. Lachen is mega cool. Lachen is life.
    Zo hard hopen dat je dit id een jaar volhoudt. Of 2. Of 3 ❤️

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.