eMoSHiT

Bereid je voor op veel woorden

en nog meer gevoelens

more

Elke dag wel iets: 47

Sara Theunynck // vrijdag, 18 oktober 2019


SLIPLOOS

Hoe komt het dat ik vanmiddag plots aan de kassa stond met 1 sjieke onderbroek aan een kapstok?

En dat de vrouw achter de kassa naar mij keek met een blik van ‘wat is jouw deal met deze ene onderbroek, lady?’

En dat ze dan vroeg of ze deze ene onderbroek in ‘a little bag’ moest doen en ik dan zei dat dat niet nodig was, omdat ik hem morgen ging aandoen?

Dat komt omdat ik, perfect ingepakt als ik heb, GEEN ENKELE PROPERE ONDERBROEK bij heb. Ik heb het minimalistisch inpakken te ver gedreven. Zeker gezien onderbroeken
1. weinig plaats innemen
2. beter in een overvloed meegenomen worden

Kijk, normaal ben ik van deze strekking, echt, zo pak ik ondergoed in:

Nu zocht ik vanmorgen in mijn rugzak naar 1 van 7 onderbroeken (voor drie nachten weg) en ik zocht en zocht en zocht en NOPPES. Ik overwoog om vandaag commando op stap te gaan en trok dan toch maar de slip van gisteren aan.

Dan zocht ik anderhalf uur naar een plek om een driepakske onderbroeken te vinden. Hoe moeilijk kan het zijn?

Wel, ik eindigde uiteindelijk in de COS waar onderbroeken kosten wat vroeger drie maanden zakgeld was. En dus kon ik het voor mijzelf niet verantwoorden om meer dan 1 onderbroek te kopen. En heb ik de onderbroek die ik al had een handwasje gegeven. En zo ga ik er, tenzij er zotte accidenten gebeuren, wel komen.

Ik had vandaag trouwens duizend ideeën voor echt goeie stukjes die ik hier zou kunnen schrijven. Maar als je van 10 tot 19h naar inspirerende mensen geluisterd hebt en in de lunch break op onderbroekenjacht bent gewest en je bent Sara, dan ben je nu kapot. Dan heb je net een avondmaal van crackers met kaas gegeten in je kamer en komt er niet meer dan een onderbroekenverhaal. Dan ga je nu nog een paar Comedians in Cars Getting Coffee kijken en zal je al blij zijn dat je daarna nog je tanden gepoetst krijgt. En morgenvroeg ga je dan gezwind je drie maanden zakgeld onderbroek aantrekken. En nog eens tien uur naar inspirerende mensen luisteren. Op een propere manier . Einde.

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

Eén reactie op “Elke dag wel iets: 47

  1. Isabel schreef:

    😂

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.