eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

Elke dag wel iets: 70

Sara Theunynck // maandag, 18 november 2019


I LOVE LEO

Toen ik twaalf was, werd ik plots enorm verliefd. Ik verloor mij in eindeloze puberfantasieën. De man van mijn dromen: Leonardo DiCaprio. Ik keek elke film met hem die ik in handen kon krijgen. Ik hing voor de eerste en enige keer in mijn leven posters op boven mijn bed.

Ik droomde dat ik hem in onze buurt zou tegenkomen. Hij was toevallig hier voor opnames, we zouden mekaar tegen het lijf lopen en wonder boven wonder zouden we het enorm goed met mekaar kunnen vinden. We zouden zoenen, soulmates zijn, nog meer zoenen, einde. Verder dan dat reikte mijn fantasie niet.

En toch kon ik aan deze fantasie makkelijk elke week uren en uren besteden. Ik veranderde de locatie waar we mekaar ontmoetten, hoe we met mekaar aan de praat zouden raken, het zoenen was altijd hetzelfde, want ik had nog nooit gezoend, dus wist ik veel.

Soms moet ik terugdenken aan die tijd, wanneer ik kijk naar de complexiteit van relaties in een volwassen leven. Overal waar ik kijk, zie ik mensen er iets van proberen te maken, daarin slagen, daarin niet slagen, maar allemaal dapper voortploeteren op zoek naar geluk.

En plots kwam ik tot een besef.

Voor elk moment in de liefde, is er een bijpassende Leo.

Zo heb je de Leo die je puberdromen weerspiegelt:

via GIPHY

De Leo wanneer het echt niet goed gaat in je relatie:

via GIPHY

De Leo die je doet denken: damn, het leven kan schoon zijn wanneer je er samen voor gaat.

via GIPHY

De Leo die je gevoel uitdrukt wanneer je de afwas in de pompbak ziet staan, terwijl je denkt, allez, die weet toch dat ik dat echt bloedirritant kut vind.

via GIPHY

De Leo die toont hoe je zelfs na jaren samen onderbroeken wassen weer heel verliefd kan zijn op je lief.

via GIPHY

De Leo Er is basically voor elke fase van het leven en de liefde een Leo. Ik zweer het u, Leo is life.

Wij denken dat jij deze artikels ook wel leuk gaat vinden

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

5 reacties op “Elke dag wel iets: 70

 1. Sarah schreef:

  Geloof ze niet als ze zeggen dat een Olé even lekker is!

  1. Sara Theunynck schreef:

   Een mantra voor het leven.

 2. Samaja schreef:

  Prachtig! Bij mij was het Nick Carter in die tijd, de fantasie liep eigenlijk helemaal gelijk met die van jou en Leo :-).

  1. Sara Theunynck schreef:

   Ohja, same vibes.

 3. Goofball schreef:

  De Leo van tegenwoordig is er toch wel eentje waar ik liever van wegloop

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.