eMoSHiT

WANT VERSTANDIGE BLOGS MET NUTTIGE TIPS

zijn er al genoeg

more

Elke dag wel iets: 111

Sara Theunynck // maandag, 3 februari 2020


Eigenlijk heb ik maar één ding te zeggen.

KANNET NU EINDELIJK STOPPEN MET SLECHT WEER TE ZIJN?

KANNET?

Enfin. Drie suggesties van mij aan jou om het kutweer aan te kunnen.

1.Alle Carpool Karaokes kijken

Eender welke aflevering (maar zeker die met JLo, wat is dat met JLo, ik blijf die extreem mesmerizing vinden). Maar serieus, eender welke aflevering, liefst tien achter mekaar.

Hoe goed is het moment waarop James Corden zich voor alle mannen ter wereld excuseert en dat JLo zijn excuses in naam van alle vrouwen ter wereld niet aanvaardt. Love you, JLo, met je blijkbaar toch onverzekerde billen/

2.Geroosterde, knapperige kikkererwten

Kikkererwten roosteren in de oven met veel kruiden en zout en olie. Eender welke kruiden (maar zeker gerookte paprika), eender welk zout, eender welke olie. Of gewoon een zak chips opendoen als je nog een stapje verder heen bent dan ik. Ook prima. You do you.

3.Gewoon even huilen

Expres op zoek gaan naar een filmpje (of tien) om efkes hard bij te huilen. Sinds ik een kind heb, hoef ik daar überhaupt al niet veel moeite voor te doen, maar de playlist van Echte Mensen Nieuw Leven doet het’m altijd voor mij. Snot x 1000. Ontlading. Ontspanning. Empowerment. Babies. Huilende bevallen vrouwen. Enfin. Need i say more.


Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

2 reacties op “Elke dag wel iets: 111

  1. Marie schreef:

    In de categorie Gewoon Even Huilen: sinds ik een kindje heb staat hier al eens K3 op (ja, eh, dat is gewoon zo) en die nieuwe videoclip met dat liedje voor pleegzorg vlaanderen. Ook instant bleiten. Misschien helpt het ook dat ik zwanger ben, dat er zo gebleit wordt bij K3 😬

    1. Sara Theunynck schreef:

      Ik ben niet zwanger en ik kan met alles alles alles huilen. Misschien dat ik tegen de zomer de sluizen weer dichtgedraaid krijg, als het weer beter is ofzo. En ook: huilen is de max. <3

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.