eMoSHiT

WANT VERSTANDIGE BLOGS MET NUTTIGE TIPS

zijn er al genoeg

more

Elke dag wel iets: 114

Sara Theunynck // dinsdag, 11 februari 2020


Vandaag, in de categorie…

“GEKKER DAN DIT MOET HET TOCH ECHT NIET WORDEN”

 1. De REUSABLE TISSUE

Weet je wat dit is, jongens?

Weet je wat het is?

EEN ZAKDOEK.

Reusable Tissue. Serieus. Kickstarter. BEN.JE.GEK? We hebben dit al duizenden jaren geleden uitgevonden. Toen we sedentair werden en vodden hadden, toen hadden we al zakdoeken. En snoten we daar al onze neuzen in. Ik voel mij een oude vrouw die in platitudes spreekt, maar WAAR GAAT HET MET DE WERELD NAARTOE ALS REUSABLE TISSUES EEN DINGETJE WORDEN?

2. Zeg niet storm tegen stormachtig

Uit De Morgen van vandaag.

De debiele namen van die stormen nog vergetend (want serieus, hebben we het stormnamen uitreiken uitbesteed aan dezelfde mensen die begin jaren negentig mensenkinderen namen mochten geven ofzo?!) is dit toch werkelijk absurd. 8 Beaufort is stormachtig, 9 Beaufort is storm. Dus we weten nog niet of het gaat stormen, jongens, maar stormachtig wordt het vast wel. WAAR GAAT DIT OVER?

Ik denk dat ik werkelijk een oude vrouw word. Gelukkig is er Ingrid die mij op het spoor bracht van No Lights No Lycra, het dansconcept van mijn dromen. Check dit.

Check dit. Enige probleem? Dichtstbijzijnde NLNL keten: Londen en Lund (Zweden). Van de website mag ik wel zelf een NLNL oprichten. En ze zeggen dat het, ik quote hen, “SO MUCH FUN!!! is. Dus zal ik zelf eentje starten? (of anders iemand van jullie? want ik ben al zo moe en ik wil gewoon komen dansen, wat denken jullie? iemand? Het is ‘SO MUCH FUN!!!)

Sara Theunynck

Over Sara Theunynck

Sara is een vrouw (shit) van 34. Ze moet er nog aan wennen dat ze nu volwassen is. Ze houdt veel van rare dierenmetaforen. Ze probeert zich minder te haasten en meer IN HET MOMENT te leven. Dat is supermoeilijk, maar wel al makkelijker dan vroeger. Ze koestert kleine overwinningen en probeert niet altijd boos op zichzelf te zijn wanneer DE dingen niet lukken. Ze heeft een zoon en kan daar maar moeilijk over zwijgen. Ja, sorry.

6 reacties op “Elke dag wel iets: 114

 1. Hadewych schreef:

  Sara! Ik heb vorig jaar ge-eighties-aerobict en dat was keitof. Sporten, goeie foute muziek, verkleden en no gêne. Info hier: https://hannedeheegher.wixsite.com/mijnsite-1/wekelijkse-workout
  Ik zou ’t nog altijd doen als het in Antwerpen nu niet op een vrijdagavond is. Dan drink ik namelijk soms alcohol. Toedels!

  1. Sara Theunynck schreef:

   Jaaaaa! Dat klinkt zo goed. Misschien op een alcoholvrije vrijdag (want ja, drinken op vrijdag is echt een van die piekmomenten in de week, must be honest)

 2. Liebest schreef:

  Ik dans in de badkamer.
  In ondergoed. U bent welgekome.

  Wel groot voorstander van ieder zen eigen zakdoek.
  Gelieve deze mee te brengen 😉

  1. Sara Theunynck schreef:

   Zakdoekhygiëne is belangrijk. Ik moet wel toegeven dat ik die moeder ben geworden die speek aan een zakdoek doet om nog snel even het kind te de-crusten. 🙄 Maar ik zweer: zodra hij 1 keer walging uit bij deze actie, stop ik ermee. Voilà. I Said It.

 3. Kristien schreef:

  Idem voor snoetenpoetsers. Dat zijn toch gewoon washandjes …

  1. Sara Theunynck schreef:

   Ja, dat is de ver-Albert-Heijn-ing van de samenleving. Duidelijk.

Reacties zijn gesloten.