eMoSHiT

Want ons leven is soms een puinhoop

Maar wel een hele mooie

more

SARA EN ZITA MAKE DE NIEUWSBRIEF GREAT AGAIN.

Zita Theunynck // zaterdag, 17 oktober 2020


Want Lord Knows dat de dingen weer great moeten gemaakt worden, en dat die uitspraak geen valse belofte mag zijn. Weet je wat niet great was?

Nieuwsbrieven. Bah. Nieuwsbrieven. Zelfs die met -exclusieve toegang tot mid season sales- zijn eigenlijk ronduit kut en vervelend. Vooral die met exclusieve toegang tot mid season sales eigenlijk. Ze doen uw inbox volledig dichtslibben en zorgen ervoor dat je elke dag toch weer een minuut van je kostbare tijd verliest omdat je die koppig blijft deleten (in plaats van te unsubscriben. Dat lijkt een onoverkomelijke berg werk?). We weten het. Maar maar maar: dat ligt niet aan de nieuwsbrief. De nieuwsbrief is tof, jong én vooral: onschuldig.

Schrijf hier in als je nu al overtuigd bent.

Wij denken dus dat het beter kan.
Daarom willen je elke week een digitale knuffel geven in de vorm van een nieuwsbrief. Het kan ook een tongzoen zijn. Of een leuke streling op een aangename plek die je zelf mag uitkiezen. Punt is dat we in deze nieuwsbrief onze social distance niet gaan bewaren. Want Lord knows dat we allemaal meer knuffels, tongzoenen en strelingen nodig hebben.

Een kleine ping van vreugde (of een andere aangename lichamelijk sensatie)
Daar hopen we op. Wanneer je in het onderwerp ziet staan ‘SARA EN ZITA MAKE DE NIEUWSBRIEF GREAT AGAIN’.

Èn dat je af en toe eens denkt: wanneer zouden Sara en Zita nog eens een nieuwsbrief sturen? Want laten we eerlijk zijn. We gaan dat vaak vergeten en ondanks het feit dat wij dat elke week gaan willen doen, gaat ons dat echt niet lukken, dus er zal een gemis zijn, dat is zeker). 

Wil je deze nieuwsbrief krijgen? Die wij nu vast al enorm ge-over-hyped hebben? Maar die je ook gewoon kan deleten wanneer je het druk hebt of wanneer je ons even ‘wat veel’ vindt (kan gebeuren, wij hebben dat ook)?

Dan kan je hier inschrijven. Wel niet unsubscriben dan. Want dat gaat ons hart breken, oké? Wij zijn booking punt com niet hè.

Wij zijn echte mensen met echte gevoelens en wij gaan je niet lastigvallen met ENORME (MAAR VERDER TOTAAL NUTTELOZE) KORTINGEN voor bestemmingen waar je net geweest bent.

YOU WITH US?

Zita Theunynck

Over Zita Theunynck

Zita schrijft als scenariste voor televisie. Voorlopig toch, met televisie weet je nooit. In haar vrije tijd, stuurt ze graag lange sms'en naar haar vrienden en probeert ze een recept te vinden waarmee ze zo'n blok tofu eindelijk lekker klaar kan maken. Of ze zit voor televisie pindanootjes te freten, dat kan ook. Zita heeft deze bio geschreven op de trein net voor ze moest afstappen. Ze hoopt dat dit niet opvalt.'

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.